November 2, 2023

Anoto avslutar Hans Heywoods uppdrag som interim CFO

Stockholm, 2 november 2023 – Anoto Group AB (publ) (“Anoto” eller “Bolaget”) meddelar idag att Bolaget valt att avsluta Hans Haywoods uppdrag som interim CFO för Anoto. Uppdraget upphör omgående.

Anoto ser över alternativen för CFO-rollen och arbetar tills vidare organisatoriskt för att säkerställa kompetens och resurser.

 

För ytterligare information kontakta:

Anders Sjögren, styrelseordförande för Anoto

För mer information om Anoto, besök www.anoto.com eller email ir@anoto.com

Anoto Group AB (publ), Reg.No. 556532-3929, Flaggan 1165, 116 74 Stockholm

Denna information lämnades av kontaktpersonen ovan för offentliggörande den 2 november 2023 kl. 08.00 CEST.

 

Om Anoto Group

Anoto är ett börsnoterat svenskt teknikföretag, som är känt i hela världen för innovationer rörande informationsrika mönster och optisk igenkänning av dessa mönster. Företaget är ledande när det gäller lösningar för digitalt skrivande och ritande, och har historiskt sett använt sin egenutvecklade teknologi för att utveckla digitala pennor och tillhörande programvara. Dessa digitala pennor förenklar det dagliga livet för miljontals människor runtom i världen. Anoto har för närvarande tre affärsområden: Livescribe retail, Enterprise Forms och OEM. Anoto har även innehav i Knowledge AI, ett ledande företag inom AI-baserade utbildningslösningar. Anotos aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Small Cap-lista under ANOT.