November 4, 2020

Anoto Group förlänger VD:s anställningsavtal med ytterligare ett år

Stockholm, 4 november 2020 – Styrelsen i Anoto Group AB (”Anoto” eller ”Bolaget”) har kommit överens med Bolagets VD, Joonhee Won, att förlänga hans anställningsavtal till den 6 juli 2021.

Beslutet att förlänga Joonhee Wons anställning ger styrelsen möjlighet att påbörja ett sökförfarande för att finna en ny VD och säkerställa att överlämningen sker på ett smidigt sätt.

”Vi är glada att se att Joonhee Won förlänger sin anställning som VD för Anoto under den osäkra tid som råder till följd av Covid-19. Hans fortsatta roll som VD tillåter oss att verkställa viktiga verksamhetsbeslut, som till exempel att flytta tillverkningen av pennor till Mexiko och därigenom kunna öka tillverkningstakten. Det ger oss också mer tid till att hitta hans rätta efterträdare som VD. Vi är nöjda med detta beslut och vill tacka Joonhee Won för hans fortsatta åtaganden i Anoto”, säger Perry Ha, styrelseordförande i Anoto.

För ytterligare information kontakta:

Johannes Haglund, Chief of Staff, Anoto Group AB

För mer information om Anoto, please visit www.anoto.com eller email ir@anoto.com

Anoto Group AB (publ), Reg.No. 556532-3929, Flaggan 1165, 116 74 Stockholm

Om Anoto Group
Anoto är ett börsnoterat svenskt teknikföretag, som är känt i hela världen för innovationer rörande informationsrika mönster och optisk igenkänning av dessa mönster. Företaget är ledande när det gäller lösningar för digitalt skrivande och ritande, och har historiskt sett använt sin egenutvecklade teknologi för att utveckla digitala pennor och tillhörande programvara. Dessa digitala pennor förenklar det dagliga livet för miljontals människor runtom i världen. Anoto har för närvarande tre affärsområden: Livescribe retail, Enterprise Forms och OEM. Anoto äger även Knowledge AI, ett ledande företag inom AI-baserade utbildningslösningar, som ett majoritetskontrollerat dotterbolag. Anotos aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Small Cap-lista under ANOT.