September 27, 2019

Anotos CFO har meddelat sin uppsägning

Stockholm, 27 September, 2019 – Anotos CFO, Rui Sousa, har meddelat sin uppsägning för att bilda sitt egna bolag. Anoto kommer omgående påbörja en rekryteringsprocess för att hitta en ny CFO i Sverige.

”Jag vill tacka Rui för hans värdefulla bidrag under hans tid som CFO på Anoto. Rui har på ett framgångsrikt sätt byggt upp ett kompetent redovisningsteam och vi önskar Rui lycka till med hans nya utmaningar och fortsatta karriär”, säger Joonhee Won, VD för Anoto Group AB.

”Det har varit givande att få vara en del av Anotos spännande och dynamiska organisation och att bidra till att lägga grunden för Anotos framtida tillväxt. Jag vill också tacka alla medarbetare i Anoto för denna lärorika period och för deras stöd när jag arbetade igenom detta svåra beslut att lämna. Jag önskar företaget all lycka till i framtiden”, säger Rui Sousa, CFO för Anoto Group AB.

För ytterligare information kontakta:                                                      

Joonhee Won, VD

För mer information om Anoto, besök www.anoto.com eller email ir@anoto.com

Anoto Group AB (publ), Reg.No. 556532-3929, Flaggan 1165, 116 74 Stockholm

Om Anoto Group
Anoto är ett offentligt hållet svenskt teknikföretag som är känt globalt för innovation inom informationsrika mönster och det optiska erkännandet av dessa mönster. Det är ledande inom digitala skriv- och ritlösningar, som historiskt har använt sin proprietära teknik för att utveckla smartpens och den relaterade mjukvaran. Dessa smartpens berikar vardagen för miljontals människor runt om i världen. Nu är Anoto en molnbaserad mjukvarulösningsleverantör baserad på sin patenterade punktmönsterteknik som ger en metod för att samla digitala stora data från analoga ingångar. Anoto Cloud inkluderar Anotos fyra lösningar: KAIT – världens första AI-lösning för offline-utbildning; ACE – Anotos nya och förbättrade företagsformulärslösningar; aDNA – Anotos säkra interaktiva marknadsföringslösning; och Dr. Watson – Anotos biometriska autentiserings- och säkerhetslösning. Anoto handlas på Small Cap-listan över Nasdaq Stockholm under ANOT.