April 7, 2022

Förtydligande angående tidigare pressmeddelande

Stockholm den 7 april 2022 – Anoto Group AB (publ) (”Anoto”) meddelar att Anoto har fått i uppdrag att utveckla en digital skärmpenna för Samsung Display Company Ltd.

Anoto har ingått ett utvecklingsavtal med Samsung Display Company Ltd., en av världens största bildskärmstillverkare.

Utvecklingen förväntas färdigställas under fjärde kvartalet i år.

”Vi utvecklar en penna som läser av vårt prickmönster som kommer vara inbäddad i själva skärmen. Vi är mycket glada över att arbeta ihop med Samsung Display Company Ltd.”, säger Joonhee Won, VD för Anoto.

 

För ytterligare information kontakta:

Joonhee Won, VD, Anoto Group AB (publ)

För mer information om Anoto, vänligen besök www.anoto.com eller mejla ir@anoto.com

Anoto Group AB (publ), Org.nr. 556532-3929, Flaggan 1165, 116 74 Stockholm

Denna information lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 7 april 2022, kl. 08:45 CET.

Om Anoto Group
Anoto är ett börsnoterat svenskt teknikföretag, som är känt i hela världen för innovationer rörande informationsrika mönster och optisk igenkänning av dessa mönster. Företaget är ledande när det gäller lösningar för digitalt skrivande och ritande, och har historiskt sett använt sin egenutvecklade teknologi för att utveckla digitala pennor och tillhörande programvara. Dessa digitala pennor förenklar det dagliga livet för miljontals människor runtom i världen. Anoto har för närvarande tre affärsområden: Livescribe retail, Enterprise Forms och OEM. Anoto äger även Knowledge AI, ett ledande företag inom AI-baserade utbildningslösningar, som ett majoritetskontrollerat dotterbolag. Anotos aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Small Cap-lista under ANOT.